info@vuysters.nl

033 - 422 65 15

ZZP’ers

Als ZZP’er loop je dagelijks risico (zie ZZP-Nederland (http://www.zzp-nederland.nl/verzekeringen) . Het is daarom ook erg verstandig om je als zzp’er goed te verzekeren. Maar wát moet u nou precies verzekeren?

 

Alles zeker?

Nee.

 

Is verzekeren voor een zzp’er ingewikkeld?

Nee.

 

Is verzekeren voor een zzp’er duur?

Nee.

 

 

 

Welke verzekeringen heeft een zzp’er nodig?

 

 

– Een inventarisverzekering is nodig voor zakelijk aangeschafte goederen. Bijvoorbeeld een computer. Of een fotocamera welke u zakelijk heeft aangeschaft.

 

– Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven vergoedt schade als gevolg van schadeclaims en voor het beschadigen van andermans zaken. U zult bij een relatie maar een kop koffie over het tapijt gooien.

 

– Een rechtsbijstandsverzekering voor bedrijven is nodig bij juridische problemen met leveranciers, klanten en opdrachtgevers. Niet iedereen betaalt bijvoorbeeld netjes!

 

– Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is nodig om te zorgen dat uw inkomen niet wegvalt wanneer u ziek wordt.

 

– Een overlijdensverzekering is nodig om uw nabestaanden van inkomen te voorzien wanneer u komt te overlijden.

 

– Een levensverzekering is nodig om u van inkomen te voorzien wanneer u met pensioen gaat.

 

 

Daarnaast – en dat ligt helemaal aan uw persoonlijke situatie en uw beroep – kan het nodig zijn dat u als ZZP’er aanvullende verzekeringen nodig heeft. Bijvoorbeeld een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (u oefent een beroep uit waarbij beroepsfouten kunnen leiden tot vermogensschade bij derden), een autoverzekering (u rijdt zakelijk), een opstalverzekering (u bent eigenaar van een bedrijfspand), een doorlopende reisverzekering (u reist zakelijk) Vaak kan dit allemaal in één pakket.

 

 

Wat als ik (gedeeltelijk) thuiswerk?

 

Wij zorgen voor een pakket waarbij aan de verwarring tussen privé en zakelijk een eind komt. Met het pakket dat wij bieden kunt u werk en privé in een keer goed verzekeren.

 

 

 

Wat kost het gemiddeld?

 

Gemiddeld € 50,- per maand voor een volledige inboedel (privé en zakelijk), aansprakelijkheid privé en aansprakelijkheid bedrijf, rechtsbijstand privé en rechtsbijstand bedrijf.  Bij schadeverzekeringen betaalt u géén eenmalige advies- en bemiddelingskosten.

 

 

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een veertigjarige met een jaar inkomen van € 30.000 kost per maand ongeveer € 150,-. Deze premie mag u in mindering brengen op uw inkomen. Dat betekent dat u feitelijk minder betaalt dan € 150,- De combinatie schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheids- verzekeringen levert per maand extra korting op.

 

 

LET OP!

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een complex product. De eenmalige advies- en bemiddelingskosten zijn € 500,- Dit is een speciaal tarief voor ZZP-ers.

 

 

Moet ik dan ook nog een abonnement afsluiten?

 

Nee. Wij werken niet met abonnementen. Onze dienstverlening bestaat uitsluitend uit advies en bemiddeling en wij leveren geen andere nazorg dan de nazorg die wij u uit hoofde van WFT moeten leveren. U kunt dan ook niet zonder meer aanspraak maken op onze diensten (waaronder schadebehandeling) nadat de arbeidsongeschiktheidsverzekering tot stand is gekomen. Wilt u na verloop van tijd toch gebruik maken van onze diensten, dan maken wij voordien afspraken over de kosten van de alsdan door ons te verrichten werkzaamheden. Onze tarieven zijn volledig transparant.

 

 

Wat kost het voor mij

 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies.

 

 

Hoe betaal ik jullie?

 

Onze beloning spreken wij af voorafgaand aan het regelen van de verzekering(en). Het factuurbedrag voor het adviseren en tot stand brengen van de verzekering(en) is afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag en eventueel aanvullende financiële producten. 

 

In onze dienstverleningsdocument vindt u alles terug over onze werkwijze en de manier waarop wij beloond worden.

Call Now Button