info@vuysters.nl

033 - 422 65 15

Verzekeringen

Wat past u het best?

 

Verzekeren is een vak apart. Regelmatig merken wij dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Bij de speurtocht naar het juiste verzekeringspakket rijzen vaak vele vragen, zoals: ‘Welke risico’s loop ik eigenlijk? Welke verzekeringen heb ik nodig om een bepaald risico af te dekken? Hebben alle verzekeringsmaatschappijen hetzelfde product? Waarom verschillen de premies?

 

Wij helpen u graag om op deze vragen antwoord te krijgen en om uw specifieke situatie te beoordelen. Aan de hand van een gesprek bepalen we wat uw behoeftes zijn en werken op grond hiervan een persoonlijk advies uit.

 

Wij werken samen met alle bekende verzekeringsmaatschappijen. Zodoende hebben wij alle producten in huis om u van dienst te kunnen zijn. Tevens kunnen wij op deze manier een pakket tegen een erg scherpe premie aanbieden.

 

 

Wijzigingen in verzekeringsland

 

Per 1 januari is er een hoop veranderd op het gebied van verzekeren. Denkt u hierbij aan de directe beloning (provisie verbod) en de kennis- en ervaringstoets bij execution only. Deze ontwikkelingen hebben ook gevolgen voor u als consument. Daarom verwijzen wij u graag naar de brochure ‘Vijf veranderingen per 1 januari 2013’ van het Verbond van Verzekeraars waarin u op de hoogte wordt gesteld van de belangrijkste wijzigingen.

Call Now Button