info@vuysters.nl

033 - 422 65 15

Soorten Leningen

 

 

Doorlopend krediet

lees meer
 

 

Met een doorlopend krediet heeft u alle vrijheid. Bij een doorlopend krediet spreekt u vooraf een kredietlimiet af. Dit is het maximale bedrag dat u kunt opnemen. Binnen de kredietlimiet bepaalt u zelf wanneer u geld opneemt en waarvoor. Ook kunt u te allen tijde geheel of gedeeltelijk extra aflossen zonder kosten. Niet voor niets wordt dit vaak een flexibel krediet genoemd!

 

 

Aflossing en rente doorlopend krediet

 

Kiest u voor een doorlopend krediet, dan weet u dat u alleen rente betaalt over het bedrag dat u heeft opgenomen. De rente voor een doorlopend krediet is variabel. De rente kan dus tijdens de looptijd stijgen of dalen. Met een doorlopend krediet kunt u de lening tijdens de looptijd zonder kosten geheel of gedeeltelijk aflossen. 

 

Vul het aanvraagformulier in voor een advies op maat.

 

Kenmerken doorlopend krediet:

 

– Een bedrag in handen hebben
– Een bedrag voor opname beschikbaar houden
– Tussentijds geld kunnen opnemen
– Boetevrij extra aflossen
– Een rente die variabel is
– Een variabele looptijd
– Maximale flexibiliteit

 

sluiten

 

 

 

 

Persoonlijke lening

lees meer

 

De persoonlijke lening biedt u voor alles zekerheid. U betaalt een vast bedrag per maand, tegen een vaste rente. En ook de looptijd staat vast. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Als 60% van de looptijd is verstreken, kunt u het restant zonder extra kosten inlossen.

 

Aflossing en rente persoonlijke lening

 

Kiest u voor een persoonlijke lening, dan weet u vooraf de hoogte van de rente, het bedrag dat u per maand aflost en de looptijd van uw lening. Wilt u tijdens de looptijd van de persoonlijke lening extra aflossen, dan betaalt u hiervoor een boete.

 

Vul het aanvraagformulier in voor een advies op maat.

 

Kenmerken Persoonlijke lening:

 

– Vaste maandlasten.
– Vaste looptijd van uw lening.
– Vaste rente.
– Boete voor vervroegd aflossen.
– Extra geld opnemen niet mogelijk.

 

sluiten

 

 

 

 

WOZ-Krediet

lees meer

 

Het WOZ-krediet biedt de voordelen van een hypotheek (lage rente) maar niet de nadelen (hoge kosten voor notaris en taxatie). Op basis van de WOZ-waarde kunt u de overwaarde van uw huis benutten om tegen een extra lage rente te lenen.

 

De WOZ-waarde van uw huis kunt u voortaan ook gebruiken om een krediet af te sluiten. Indien de WOZ-waarde hoger is dan de hoogte van uw hypotheek, dan kunt u deze overwaarde verzilveren met het WOZ-krediet en profiteert u van een zeer scherpe rente! U hoeft daarvoor niet naar de notaris en ook taxatiekosten blijven u bespaard. Ook hoeft u het geld niet aan uw woning te besteden. Dat is het mooie van het WOZ-krediet.

 

Het WOZ-krediet bestaat zowel in de vorm van een Doorlopend Krediet als een Persoonlijke lening. Indien u kiest voor Doorlopend krediet dan kunt u tot de afgesproken limiet onbeperkt opnemen. Het bedrag dat u heeft afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet zodat u altijd geld achter de hand heeft. De rente is variabel. In de vorm van de Persoonlijke lening liggen de maandlast, het rentepercentage en de looptijd van de lening volledig vast.

 

 

Vul het aanvraagformulier in voor een advies op maat.

 

Kenmerken WOZ-Krediet:

 

– De rente is aftrekbaar als u het krediet voor de verbetering van uw eigen woning gebruikt.
– Een uitstekend alternatief voor een 2e hypotheek.

– Extra lage rente

– Geen afsluitprovisie

– Geen notariskosten

– Geen taxatiekosten

– Boetevrij inlosbaar

 

sluiten


 

 

Verbouwingskrediet

lees meer

 

Uw huis opknappen? Een mooie keuken, een nieuwe vloer, een verbouwing. U kunt de ideeën uitstellen en ervoor sparen. Maar lenen is ook een interessante optie!

 

Natuurlijk kunt u kiezen voor een (tweede) hypotheek. Maar hier komen veel bijkomende kosten bij kijken, denk hierbij aan notariskosten, taxatiekosten en advieskosten. Zeker voor relatief lagere bedragen weegt het rentevoordeel van een hypotheek niet op tegen deze forse bijkomende kosten. Zeker niet als de rente ook nog eens aftrekbaar is! Dus in veel gevallen kan een consumptief krediet een zeer interessant alternatief zijn. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

 

Hoe financiert u uw verbouwing?

 

– U kunt een persoonlijke lening afsluiten. Bij een persoonlijke lening liggen looptijd en maandelijkse rente en aflossing vast. U weet precies waar u aan toe bent. Voor nieuwe verbouwingskredieten vanaf 1 januari 2013 is alleen bij een Persoonlijke Lening de rente nog aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie inzake de ‘Beperking renteaftrek consumptief krediet 2013’.

 

– U kunt ook kiezen voor een doorlopend krediet. Bij deze flexibele manier van lenen kunt u altijd geld opnemen tot aan uw kredietlimiet en u betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Houdt u er in de geval wel rekening mee dat de mogelijkheid tot rente aftrek niet langer bestaat. Klik hier voor meer informatie inzake de ‘Beperking renteaftrek consumptief krediet 2013’.

 

– Er zijn ook leningen specifiek voor huiseigenaren, zónder taxatie-, notaris- of afsluitkosten, waarbij u een extra lage rente betaalt (zie WOZ-krediet).

 

sluiten

 

 

 

Zelfstandigen krediet

lees meer

 

Voor ondernemers is het niet altijd eenvoudig om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten. Daarom bieden wij zelfstandig ondernemers – onder bepaalde voorwaarden – tóch de mogelijkheid om een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten voor consumptieve doeleinden. De overige productcondities zijn gelijk aan de voorwaarden van het doorlopend krediet of de persoonlijke lening die aan particulieren in loondienst wordt verstrekt.

 

Het zelfstandigen krediet kan zowel een doorlopend krediet als een persoonlijke lening zijn met een leenbedrag van 5.000 tot 50.000. In het geval van een persoonlijke lening mag de
looptijd maximaal 120 maanden zijn. Bij een doorlopend krediet dient sprake te zijn van een vaste maandlast van tenminste 1% van de kredietlimiet

 

Een kredietaanvraag voor zelfstandigen moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

 

 

– Het bedrijf moet minimaal 3 jaar bestaan.
– Bestuurder moet minimaal 3 jaar als directeur in het bedrijf werkzaam zijn.
– Aantonen volledige en gecontroleerde jaarcijfers (balans, winst- en verliesrekening) van de afgelopen 3 boekjaren.
– De ondernemer moet in het bezit zijn van een eigen woning. Indien huurwoning, dan alleen een financiering met onderpand mogelijk.
– Bekend en onbesproken BKR.

 

sluiten

 

 

 

Senioren lening

lees meer

 

De Seniorenlening is een persoonlijke lening die speciaal is ontwikkeld voor oudere klanten. Om de Seniorenlening te kunnen afsluiten, moet u onder meer aan de volgende voorwaarden voldoen:

 

– Het kredietbedrag is niet hoger dan € 12.500.
– Bij het afsluiten van de overeenkomst mag u niet ouder zijn dan 68 jaar.
– De looptijd van de lening is maximaal 60 maanden.
– De eindleeftijd  voor het afsluiten is 72 jaar.

– Het contract dient beëindigd te zijn vóórdat u 73 jaar wordt

 

Geschikt voor:

 

– Klanten die op zoek zijn naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente

 

– Klanten die minimaal 63 en maximaal 68 jaar oud zijn

 


Minder geschikt voor:

 

– Klanten met een terugkerende geldbehoefte

 

– Klanten die regelmatig extra willen aflossen

 

sluiten

Call Now Button