info@vuysters.nl

033 - 422 65 15

Hypotheken

Uw hypotheek

Een hypotheek is een complex financieel product dat u veelal voor langere tijd afsluit. Wij helpen u om hier duidelijk inzicht in te krijgen!

Het is van groot belang om een weloverwogen keuze te maken. Hoe lang loopt mijn hypotheek, wat voor soort hypotheek past bij mij, los ik af op mijn hypotheek of betaal ik alleen rente?

Alvorens het best passende advies te kunnen geven, is het noodzakelijk om eerst volledig in kaart te brengen hoe uw huidige en toekomstige (financiële) situatie is, wat uw wensen en verwachtingen zijn en welke mogelijke risico’s er bestaan tijdens de looptijd. Denkt u hierbij aan de volgende zaken:

  • - Overlijden
  • - Arbeidsongeschiktheid
  • - Werkloosheid
  • - Hoogte pensioen
  • - Hoeveel wilt u gaan aflossen en op welke manier

Uiteraard komt dit allemaal uitgebreid aan bod tijdens het adviestraject. Klikt u hier om inzicht te krijgen van wat er allemaal komt kijken bij een hypotheekadvies. U krijgt dan tevens een duidelijk beeld van wat u van onze dienstverlening kunt verwachten.

Kosten Hypotheekadvies

 

Het eerste gesprek, de kennismaking, is altijd GRATIS. In dit gesprek zullen wij onder andere met u bekijken wat u maximaal kunt lenen en wat de bijbehorende bruto en netto maandlasten zijn. Zo weet u wat uw mogelijkheden zijn bij het zoeken naar uw woning.

Verder wordt de beloning afgesproken voor het regelen van de hypotheek. Het factuurbedrag voor het adviseren en tot stand brengen van de hypotheek bedraagt over het algemeen tussen de € 2.000 en € 3.000, afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag en eventueel aanvullende financiële producten. De kosten van hypotheekadvies zijn in veel gevallen aftrekbaar.

In onze dienstverleningsdocument vindt u alles terug over onze werkwijze en de manier waarop wij beloond worden.